M&Msom singel förändras livet, relationer och kontaktnätet har en tendens att förändras.
de gamla som är hållbart finns kvar stadigt och håller en på jorden.
det nya är grädde på moset och ger nya vyer på livet.

har ett stort och växande singel gäng vars epitet är "singel och mingel" statusen på singlandet kan förändras och gör det men gänget består.
så fort någon "happening" på stan luktar singel hänger vi på låset. vi vet att här bjuds den bästa dansen, de roligaste människorna som är ute för att knyta kontakter och nya band och som sådan är det nödvändigt att vara öppen för det som sker och det som kommer.
visst många går igenom "nä, just nu behöver jag landa och vara själv" och för vissa tar det inte så lång tid innan periskopet är inriktat på djupet mer än ytan.


men inte för CIA
CIA är singeln som inte har för avsikt av att njuta av något annat än grädden, inget mos,  inget djup bara ytan.
Att kolla etsningar? "fine - mer än gärna" men blir det snack om "ta en latte" "bio" eller varför inte en "middag" då har CIA lagt benen på ryggen och det vi ser är ryggtavlan som minglar runt på dansgolvet på jakt efter någon som bara vill kolla "etsningar"

CIA behöver inte gå på LAB för ett ragg, nope CIA har ett helt harem i sin mobil och är musiken eller sällskapet trist då plockar CIA upp sin mobil slänger i väg ett SMS och sedan ett snabbt "måste dra" och vi ser ryggtavlan, inte så sällan med "hinner inte stå i garderoben, tar du min rock"  och vi andra singlar med olika status sitter kvar förundrade.

Morgonen efter får vi alla ett  sms, "var tvungen att dra, vem har min rock?"
Nåja, det finns de som är mer kontinuerligt återkommande i CIA´s etsstudier, men ibland blir det komplicerat.
CIA har som sagt sitt harem i telefonen noggrant inlagt och katalogiserat nu är det inte så att bland "etsstudenter" används efternamn utan  CIA kör med M1 M2 M3, T med speglarna, T utan speglar, G från Lidingö, G från Bromma osv
Nu blev det så illa att CIA som befann sig på en singelkryssning stod hängandes över relingen och skulle skicka i väg ett SMS till M1 M2 eller M3, båten skulle lägga till och CIA ville fortsätta sina etsstudier, då råkade CIA tappa mobilen i spat och där flöt den i väg, naturligtvis uppstod panik och ett allmänt upprop lades upp på därför avsedd kommunikationssajt på nätet.
"tappat min mobil, nytt nummer xxxxx!

CIA slokade i flera dagar och vi som fanns runt omkring såg livslusten rinna ur CIA, vi som vågade undrade om det inte var läge att "tagga ner" och kanske sikta in periskopet på djupet?" 
men nej CIA har inte den avsikten och visst förstår CIA att det kommer att krävas lite mer jobb för att bygga upp haremet igen men när chocken väl lagt sig ser CIA ljust på tillvaron och nöjet att möta nya "etsstudenter"

Nu hade CIA tur en del uppmärksammade uppropet och sms till CIA´s nya nummer.
"M här" "T här"  problemet var bara att "M" inte förstod att det nu blev lite svårt för CIA att veta vem "M" är 1, 2 eller 3, Vem är "T" med eller utan speglar?
Ett sms från "M" "vill gärna träffa dig, kommer du till mig i kväll?" blev ett problem, vem ska CIA åka till ???

Ett möte på puben med det CIA trodde var ”T med speglarna" blev etsstudier med ”T utan speglar"

Nu har CIA förstått att "dricka latte" måste ske, ska "M1" M2" "M3" och alla andra hamna rätt.
så svarar CIA nu "gärna, ska vi ta en latte först på centralen?"  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0