Att gå i barndom

 
(barndom kanske var överdrivet men ungdom iaf) är ju kanske en konsekvens av att bli singel (nåja ok förlåt jag överdrev igen men singelpappa iaf)
Att erövra sin gamla ungdomsstil och återfinna de gamla lekplatserna där man som ung lekte av sig kommer att bli min nya sport.
Visst, vissa ställen har förändrats på ett sätt som inte ger en mersmak att fortsätta medan andra inte bara ger en positiva Flashbacks utan även mersmak.
Ok, nu ser inte publiken inte ut som på åttiotalet med pudel- eller hockeyfrilla och axelvaddar som gjorde en så bred så man fick dansa i sidled för att få plats (vissa saker har utvecklas positivt)
Hamnade i fredags efter trevligt singelmingel i sumpan på en gamal goding (vem fan kom på placeringen bakom guds rygg) Grand Garbo, att lyckas ta sig dit är en bedrift att ta sig därifrån är som raketforskning klockan 4 på morgonen.
Garbo dock var en gammal goding som utvecklats (eller åldrats med värdighet) och som erbjöd underhållning (eller motion) av god och hög klass.
Dansade i fyra timmar mer eller mindre oavbrutet till rockband, techno och gammla goda hits, kan en kväll bli bättre och
YES! We vill be back!  (måste lösa transportproblemen)

naturligtvis kan man inte bara titta bakåt utan även hålla koll på framtid så på lördagen blev det en ny bar på Stureplan Melofy bar.
ok, musiken  är 70- 80- 0ch 90- tal  vilket inte skadar, Melody Bar ett häng med utvecklingspotential
och vad bryr sig garvade singlar om publikens ålder eller om det "gör" sig att dansa mellan bord och toalett, bara musiken är bra så löser det mesta sig.

Helgen har iaf bjudit på timmar av motion så någon spinning i kväll - knappast!
ska nu bara försöka jaga igång hotellgästen som sover utmattad efter helgens ungdomserövringar.

tonårsbarn? ja Gud dom ja, i kväll så ska jag vara en ordentlig singelpappa och se till att de får "lagad" mat! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0