dramaturgi på restaurang


Scen: Tinas familjära restaurang med god hemlagad mat för de välsituerade i samhället en vanlig fredagkväll i februari

Runt bordet:
"Ulla"- lyckligt frånskild dock har fd maken "Mårten" svårt att släppa greppet,  adel, jobbar på "Tinas" restaurang som bisyssla när andan faller på och inget cocktailparty är i sikte
"Nils" - "Ullas" fd svåger, frånskild pga ett vänsterprassel, varit i hop med polarens fru, vän till "Ullas" fd fd man, god vän med "Mårten" haft ett förhållande med "Ulla" dock efter skilsmässan från "Ullas" Syster letar ny passion och någonstans att investera sind förmögenhet.
"Carl" köpt sin fru "Tina" en restaurang som ett litet tidsfördriv, intresserad av "Ulla" för ett prassel
"Tina" driver restaurangen som liten bi syssla, frustrerad i sin relation, intresserad av ett prassel har hon berättat för sin vän "Ulla" blänger irriterat på "Ulla" under kvällen mistänker att "Ulla" är intresserad av "Carl"
"Dan" bedragen av sin fru, frånskild passionerat förälskad i sitt fd vänsterprassel? "Ylva" som blivit bedragen av sin fd man.
"Ulla" längtar efter passion och sneglar på "Carl" och har som mål att "Tina" och "Nils" skall få ihop det så att hon kan ta "Carl"

rörigt? och aldeles verkligt en vanlig fredag kväll, man kan undra om man kanske levt lite för mycket "svensson" liv och prasslat för lite!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0