my precious

jodå, så singel jag är så har jag en, en my precious!

en som jag älskar mer än något annat (förlåt barn, min högt älskade hotellgäst tillika älskad älskarinna tillika särbo tillika...., familj och vänner)

men ingen slår my precious 

med my precious delar jag min jobbvardag, min helg, min ensamhet, min sorg och min glädje.


my precious vår första gemensamma resa var några blöta sommarveckor, jag, du my precious , Nina Simon och en smutt Whisky, vi njöt av livet och att bara vara. 

my precious våra mörka resor till dundrandet  av Marvin Gaye sjungande I Heard It Through the Grapevine om och om igen och många många drums Whisky.

my precious i dag är vi som ett slitsamt strävsamt gammalt par.

my precious på morgonen smyger jag in i din famn tidigt innan solen stigit upp och huset vaknat med en kaffe och morgontidningen och bara njuter av din famn som omsluter mig och får mig att möta den nya dagen.

my precious mina arbetsdagar ligger jag i din famn och i din famn är jag som mest kreativ och produktiv.

my precious mina lediga stunder ligger jag i din famn och njuter och bara är.

förlåt mig my precious, jag har burit tanken att byta ut dig, ibland har jag tänkt att du borde var lite mer modern, lite mer inne men jag har förstått att ingen och inget är som du.

min älskade hotellgäst tillika....  brukar svartsjukt fnysa åt dig    
men så fort jag vänder ryggen till så har du my precious lockat henne i din famn  såsom du my precious lockar alla och hon njuter av dig och ett sting av avundsjuks får mig att tränga mig in mellan er för inget får komma mellan mig och dig my precious

i my precious famn kan jag leva resten av min levnads dagar.

  jag älskar dig!

my precious!


semester lite här och där
ja, nu pep (eller snart piper) den lilla sommaren i väg och sammfattning så långt är:

Jaha ja!

Jag håller mig till den Holländska forskningen som påvisar att lååång semester är slöseri, man kan inte tanka energi och ork, nope bättre en kort semester här och där.

Ja, just det lite här och där men det känns inte som det fanns lite här och där heller.

Jag brukar klara mig bra utan låååång semester, har gjort det de senaste åren, klarat mig bra på lite här och lite där.  Och har den varit för låååång har jag abrutit den och sagt NOG NU!

fast just nu skulle jag gott kunna säga NOG NU på att det inte finns lite här och där semester, en liten pyttig längre helg där jag bara kunde vara utan åtminstone min dator.
OK! jag tar med mig min telefon så långt kan jag gå

ge mig lite här och där och jag lovar att jag tar med min telefon!


RSS 2.0